Bu durumu anlamıyorum 237cdh

Bu durumu anlamıyorum 237cdh

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bu durumu anlamıyorum

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Rep Puanı : 0

Forum Kasası
Para: 2
Bu durumu anlamıyorum Left_bar_bleue2/2Bu durumu anlamıyorum Empty_bar_bleue  (2/2)

Bu durumu anlamıyorum Empty
MesajKonu: Bu durumu anlamıyorum   Bu durumu anlamıyorum Icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 9:40 am

Galatasarayımızın Yardımcı Antrenörü Johan Neeskens, Levadia karşısında berabere kalsalar da, istediklerini aldıklarını ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldıklarını söyledi.

Tallinn, karşılaşması sonrası basın toplantısına katılan Johan Neeskens, ilk maçtaki 5-0'lık skorun avantajıyla Tallinn'e geldiklerine dikkat çekerek, şunları kaydeti: ''İyi bir skor almak ve iyi bir oyun oynamak istiyorduk. Sonuçta berabere kaldık ama mutluyuz. Mutlaka her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maçta da bunu denedik ama rakibimiz iyi organize olan bir takımdı. Biraz da şaşırttı bizi. 5-0'lık skordan sonra biraz daha açık oynarlar diye düşünmüştük. Kendi sahalarında da defansif oyunu tercih ettiler ve fazla risk almak istemediler. Bu sebepten dolayı maç zorlaştı. Sonuçta amacımız turu geçmekti ve başardığımız için mutluyuz.''

Neeskens, ilk maçtaki farklı skordan sonra, kendi evinde de Levadia'nın defansif oynamasıyla ilgili olarak, ''Bu durumu anlayamıyorum'' ifadesini kullandı.

''ROTASYONU SEVİYORUZ''

Takım kadrosunda yapılan değişikliklerin sorulması üzerine Neeskens, teknik kadro olarak rotasyonu sevdiklerini dile getirdi. Çok geniş bir oyuncu kadroları bulunduğunu aktaran Holandalı teknik adam, ''Bu tip rotasyonlar yapmayı seviyoruz. Böyle yaparak tüm oyunculara oynama şansı veriyoruz. Bu da tüm oyuncuların diri kalmasını sağlıyor. Onlar için fırsat oluyor'' dedi.

Neeskens, oyun içinde zorunlu olarak yaptıkları bazı değişiklikler nedeniyle de Elano'yu 90 dakika sahada tutmak zorunda kaldıklarını sözlerine ekledi. Galatasaray takımı, karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönmek üzere havalimanına hareket etti.
Bu durumu anlamıyorum Neeskens001
https://kiriklink.yetkin-forum.com

Bu durumu anlamıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yağış durumu