+18 fıkra taksici ve ve gençler 237cdh

+18 fıkra taksici ve ve gençler 237cdh

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

+18 fıkra taksici ve ve gençler

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Rep Puanı : 0

Forum Kasası
Para: 2
+18 fıkra taksici ve ve gençler Left_bar_bleue2/2+18 fıkra taksici ve ve gençler Empty_bar_bleue  (2/2)

+18 fıkra taksici ve ve gençler Empty
MesajKonu: +18 fıkra taksici ve ve gençler   +18 fıkra taksici ve ve gençler Icon_minitimeCuma Nis. 16, 2010 9:43 am

Birgün liseli elemanlar milli olmak için geneleve gitmek isterler içlerinden biri demiş benim taksici bir tanıdığım var bu işleri bilir ona bir danışalım. Neyse bunlar bizimkiyle konuşurlar fakat adam yaşınız küçük ben sizi karıya götürmem der. Bizimkiler ısrar eder, abi kırma bizi, hiç milli olmadık, yalnız gitsek katiyen almazlar falan gibisinden söyleyince tamam gelin demiş götürmüş bunları.

Neyse bunlar gelmişler geneleve, taksici genelevindeki güvenlik görevlisine söylemiş çocukların durumunu. Ama güvenlik görevlisi olmaz demiş. Taksici de yap bir güzellik bunlar benim yeğenler demiş. Güvenlik görevlisi bayram sabahı gelin demiş. Neyse bayram sabahı gelmiş çatmış

Haliyle sıra var Bizimkiler de gelmişler. Taksici güvenlik görevlisine işaret ediyo ve bizimkiler sırayı beklemeden giriyorlar. Tabi sırada olanlar hop kardeşm sırada biz varız ne oluyo ya? gibisinden laflar söyleyince güvenlik görevlsi de der ki:

bunlar o.çocukları bayram diye analarının ellerini öpmeye gelmişler
https://kiriklink.yetkin-forum.com

+18 fıkra taksici ve ve gençler
1 sayfadaki 1 sayfası